У Франківську знизився рівень злочинності на 10%, – керівник окружної прокуратури

Новини, Суспільство

З 15 березня 2021 року в Україні розпочали роботу окружні прокуратури, зокрема і в Івано-Франківську.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

На території міста функціонує дві окружні прокуратури, це: окружна прокуратура міста Івано-Франківська, юрисдикція якої поширюється виключна на територіальну громаду та Івано-Франківська окружна прокуратура, юрисдикція якої охоплює решту 20 територіальних громад, які входять до Франківського району.

За словами керівника окружної прокуратури міста Ігоря Стефанишина, в Івано-Франківську відбувається зниження більше як на 10% загального рівня злочинності по всіх категоріях, зокрема це злочини проти власності, квартирні крадіжки, порушення в сфері забезпечення дорожнього руху тощо.

Проте, зауважив, що останнім часом є дуже поширеною діяльність “чорних” реєстраторів, коли держреєстратори на підставі підроблених документів перереєстровують право власності, як громадян, так і юридичних осіб. В поточному році із 10-ти проваджень, вже три – пішли до суду.

“В цілому, хочу запевнити, що робота окружної прокуратури проводиться, щоб мешканці Івано-Франківська почувалися в безпеці”, – зазначив Стефанишин.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.