Синоптикиня розповіла, якою буде погода сьогодні в Україні

Новини, Суспільство

Погода в Україні у вівторок, 14 вересня, буде сонячною і теплою. Попри календарну осінь, українці зможуть насолодитися літніми +22…+29 градусами.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ, з посиланням на синоптикинюя Наталку Діденко.

“Може збільшитися хмарність та трохи зволожитися повітря також на Півночі, у центральних областях, може торкнути Харківщину. Але й сонця вистачатиме”, – про це йдеться в повідомленні.

Найпрохолодніше буде на Заході. Там стовпчики термометрів піднімуться до +20…+25 градусів. Окрім того, синоптики прогнозують дощі на території Львівської області, а також – на Прикарпатті та Буковині.

На Півдні та Сході українці зможуть насолодитися справді літньою спекою. Зокрема, на Луганщині температура повітря прогріється до +28 градусів.

Рекордсменом за спекотністю стане Херсонщина. Там обіцяють +29 градусів. У Києві буде відносно прохолодно. Там прогнозують лише +21…+23 градусів.

Водночас на решті території України побуде літня погода, +20+25 градусів.

На всій іншій території України буде сухо та сонячно.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.