Іванофранківець став «бронзовим» призером престижного турніру з практичної стрільби

Новини, Суспільство

Іванофранківець Василь Сухар виборов «бронзу» на Відкритому чемпіонаті Львівської області з практичної стрільби з пістолета та карабіна пістолетного калібру (РСС).

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у соціальній мережі Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Змагання чемпіонату проходили у суботу, 11 вересня у Львові. Участь у них взяли понад 100 учасників з Києва, Луцька, Вінниці, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська та Львова.

Обласний центр Прикарпаття на змаганнях представляла команда стрільців стрілецького клубу «Тактичні мультфільми». Власне, сам призер – Василь Сухар є керівником клубу.

Свою нагороду він здобув у дисципліні «пістолет» (клас clasic), виступаючи з пістолетом «COLT 1911» cal.45.

Варто відзначити, стрілецький клуб «Тактичні мультфільми» підтримує тісну співпрацю з силовими структурами Прикарпаття – такими, як: Територіальне управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області, Головне управління Національної поліції, надаючи їх працівникам можливість вправлятися та підвищувати навички у практичній стрільбі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.