ТСК Ради завершила роботу щодо “вагнерівців” і оприлюднить результати

Кримінал, Новини, Політика

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб проти суверенітету України 10 вересня оприлюднить результати розслідування у справі “вагнерівців”.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на голову ТСК нардепку Мар’яну Безуглу у Facebook

“Завтра (у п’ятницю 10 вересня – ред.) ми оприлюднюємо результати роботи, інформацію щодо кейсу вагнерівців у максимальному обсязі, що може бути, та переходимо до наступних питань роботи ТСК: переговори Медведчука та інших з росіянами, Іловайськ, Дебальцеве, Мінські домовленості”.

Зазначається, що спочатку ТСК засідатиме у закритому режимі, члени заслухають таємні матеріали щодо “вагнерівців”, а потім проведуть брифінг для журналістів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.