Більшість шкіл Івано-Франківщини з понеділка повернуться до дистанційного навчання

Без рубрики

В області вакциновано лише 29% вчителів.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомила голова Івано-Франківської обласної адміністрації Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

В Івано-Франківській області лише у 15 навчальних закладах вакциновано 80% вчителів. З понеділка, 13 вересня, вони продовжать роботу у звичайному режимі. Решта шкіл перейдуть на дистанційну форму навчання. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомила голова Івано-Франківської обласної адміністрації Світлана Онищук.

«З понеділка навчальні заклади переходять на дистанційну форму навчання, оскільки ключовою умовою для проведення звичайного режиму роботи є вакцинація понад 80% педагогів», – зазначила вона.

Онищук додала, що на сьогодні в області провакциновано загалом 29% вчителів.

Як відомо, МОЗ пропонує посилити карантин в Україні з наступного понеділка. З наступного тижня Україна поверне ряд обмежень через коронавірус.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.