Остання нескорена провінція: захисники Панджшера кажуть, що розгромили талібів

Новини, Політика

Угруповання бойовиків “Талібана” чисельністю в тисячу осіб напередодні ввечері було блоковано в північно-східній частині Панджшера й розгромлено.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням афганського журналіста та речника фронту опору Фахім Дашті, слова якого наводить Інтерфакс-Україна.

“Протягом ночі і сьогоднішнього ранку (неділі – УП) більша частина угруповання була ліквідована, взята в полон під час втечі і відступу місцевим населенням за допомогою сил опору”.

Дашті додав, що в інших частинах долини штату ситуація перебуває під цілковитим контролем бійців фронту, що виступають проти талібів.

За відомостями Фронту національного опору Афганістану, таліби мобілізували проти Панджшера на шести напрямках понад 20 тисяч бойовиків.

Представники талібів поки не коментували те, що відбувається навколо Панджшера у неділю.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.