Поблизу гори Сивуля травмувалася туристка з Харкова (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

1 вересня о 09:50 до Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України в області надійшло повідомлення від групи туристів про те, що під час сходження з г. Сивуля до них звернулась інша група туристів, в якій 1 особа, жителька м. Харків, мала травми ноги та потребувала допомоги рятувальників.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників Івано-Франківського ПРВ.

О 14:15 гірські рятувальники прибули на полонину “Рущина” до постраждалої, надали долікарську допомогу та розпочали заходи з перенесення її до снігоболотоходу “Богун”.

О 16:45 рятувальники транспортували жінку до “Богуна”, за допомогою якого, здолавши ще 12 км, о 17:40 доставили постраждалу до с. Гута Солотвинської ТГ, де передали працівникам ШНМД.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, природа та дерево

На зображенні може бути: дерево та природа

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.