Безкоштовне мистецтво: у Франківську відбувся концерт всесвітньо відомого оркестру (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Вчора, 3 вересня, на площі Міцкевича виступив оркестр “Віртуози Львова”, диригент якого народний артист України – Сергій Бурко.

Про це інформує кореспондентка Фіртки, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Концерт розпочали з композиції геніального Вольфганга Амадея Моцарта.

“Ми проводимо цей концерт для того, щоб розвивати культуру, мистецтво і прищеплювати любов до цього нашому поколінню, нашим маленьким та дорослим українцям. А також показати таланти нашої Батьківщини”, – розповідає Тарас Виноградник, депутат ОДА.

Впродовж вечора для франківчан лунали твори всесвітньо відомих композиторів та митців.

Нагадаємо: оркестр створений у 1994 році. За час свого існування дав понад 1500 концертів, з великим успіхом виступав не лише у всіх куточках України, вважаючи своїм основним завданням виховання українського слухача, але й в багатьох країнах світу: Польщі, Німеччині, Швейцарії, Словаччині, Бельгії, Ізраїлі, Колумбії, Еквадорі, Гватемалі, Нікарагуа, Гондурасі, Перу, Сальвадорі, Коста-Риці, Нідерландах, Данії, Ватикані, Італії, Чехії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.