Старе керівництво ТКЕ зіпсувалося, давайте наступне, – Марцінків відреагував на дії силовиків

Кримінал, Новини, Суспільство

У комунальному підприємстві “Івано-Франківськ теплокомуненерго” через “бурхливі події” мер вирішив усунути чинне керівництво.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням наГалку“.

Про це під час оперативної наради 31 серпня повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків

“У нас є по Теплокомуненерго проблеми, тому ми усуваємо керівництво. Протягом тижня шукаємо тимчасово-виконуючого обов’язки. Там у них бурхливі події відбуваються. Поки ми не розслідуємо ці події, треба створити комісію”, – каже Марцінків.

Як повідомляли ЗМІ, днями на комунальному підприємстві за рішенням суду відбувалися обшуки. Згідно з ухвалою керівник та головний інженер “Івано-Франківськтеплокомуненерго” вимагали неправомірну вигоду в громадянина за продаж металічних труб.

Нагадаємо, чинного директора КП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Марцінків призначив у червні 2019 року. До цього Євгеній Герасименко працював директором комунального підприємства УЖКГ «Біличі» Київської області. Причини, які змусили мера запросити до Івано-Франківська немісцевого фахівця, Марцінків не озвучував.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.