У Карпатах півтори години гасили приміщення національного природного парку

Новини, Суспільство, Туризм

Півтори години прикарпатські рятувальники гасили пожежу адміністративної будівлі науково-дослідного відділу Карпатського національного природного парку.

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ з посиланням на повідомлення речниці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христини Перцович.

Будівля загорілася вночі. Повідомлення про пожежу у селі Татарів Ворохтянської ТГ надійшло до Служби порятунку о 00:50 24 серпня.

“На час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів будівля була повністю охоплена вогнем. Це — одноповерхова дерев’яна будівля із мансардним приміщенням розміром 10 на 10 метрів”, — розповіла Христина Перцович.

Вогонь вдалося загасити за півтори години, о 02:37. До цього залучили працівників відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 9, а також рятувальників із Ворохти та Поляниці. Причину загорання приміщення Яблунецького та Татарівського природоохоронного науково-дослідного відділення Карпатського національного природного парку надзвичайники встановлюють.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.