На Коломийщині урочисто відкрили новозбудовану модульну спортивну залу “Молодіжний центр”

Економіка, Новини, Політика, Суспільство, Туризм
24 серпня, у День Незалежності України, на Коломийщині урочисто відкрили новозбудовану модульну спортивну залу «Молодіжний центр».
Спорткомплекс є першим проєктом, реалізованим цьогоріч у рамках програми Президента України «Велике будівництво».
Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ОДА.
На урочистості завітали голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, заступник голови Богдан Футерко, народні депутати України, голова Коломийської РДА Любомир Глушков, керівник Коломийської територіальної громади Богдан Станіславський.
«Сьогодні – знакова подія для Коломийщини, адже тут, у селі Королівка, ми відкриваємо модульну спортивну залу, яка стане своєрідним спортивним. «магнітом» для поціновувачів спорту та здорового способу життя, – наголосила Світлана Онищук. – Цього року ми відзначаємо 30-річчя відновлення нашої незалежності. З кожним роком Україна й Івано-Франківщина змінюються: розбудовується інфраструктура, оновлюється дорожня мережа, споруджуються об’єкти культури та соціальної сфери. І все це відбувається завдяки спільним зусиллям влади та органів місцевого самоврядування. Переконана, що разом ми зробимо наше Прикарпаття мальовничим та процвітаючим».
Зазначимо, що будівництво зали розпочалося у 2019 році. Опісля включення об’єкту до програми «Велике будівництво», амбітний проєкт вдалося реалізувати. Кошторисна вартість робіт склала понад 30 мільйонів гривень. Фінансування здійснювалося із Державного фонду регіонального розвитку та місцевої казни.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.