Прикарпатець вкрав автомобіль, щоб подріфтувати і заглох

Кримінал, Новини

17 серпня 2021 року Верховинський районний суд засудив чоловіка, який викрав автомобіль і під час угону заглох.

Про це йдеться у вироку суду, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратуша.

17 липня цього року о 5 годині ранку в селищі Верховина чоловік викрав автомобіль марки «Volvo V-40», виїхав на автодорогу та почав дрифтувати по колу.

“Під час руху в автомобілі виникло кипіння охолоджувальної рідини двигуна та сталася зупинка його роботи, у зв`язку із чим подальша експлуатація автомобіля стала не можливою, а тому обвинувачений залишив цей автомобіль на автодорозі”,- йдеться в документі.

Свою вину чоловік у суді визнав повністю.

“Верховинський районний суд ухвалив визнати обвинуваченого винним за  ч. 1 ст. 289 КК України та призначити йому  покарання у виді обмеження волі на строк 3 (три) роки. На підставі  ст.75 КК України звільнити засудженого обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк – 1 (один) рік”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.