Як зіркова франківка Тіна Кароль виглядала у 14 років (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У мережі опублікували рідкісне фото популярної української співачки Тіни Кароль у 14 років. Тоді вона брала участь у фестивалі “Чорноморські ігри” і тільки починала свою кар’єру.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Obozrevatel.

Знімок з’явився в Instagram fantina, офіційного фан-клубу знаменитості. На ньому співачка серед інших учасників сидить на стільці в чорній мінісукні і з зібраним у пучок волоссям,

Шанувальники згадали інтерв’ю співачки виданню “КП в Україні”, де вона розповіла про початок свого творчого шляху. Кароль відзначала, що він почався саме з цього фестивалю. Тоді, в 1999 році, співачка посіла третє місце і їй стало дуже прикро.

“У той момент, коли я ридала за лаштунками, мама строго мені сказала: “Нічого плакати, визначайся: або ти серйозно далі займаєшся музикою, або все кидаєш”. Я все зважила – і наступного року відправилася вступати до Київського музучилища…” – згадувала співачка.

У мережі опублікували рідкісне фото юної Тіни Кароль

Відзначимо, що в мережі також є відео з 14-річною Тіною Кароль, яка співає пісню на івриті.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.