Графіті-художники з усієї України розмалювали стіни моста в Івано-Франківську (відео+фоторепортаж)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 22-23 серпня у межах святкування Дня Незалежності України проводиться ЛРЗ-фестиваль.

Зокрема, однією з локацій фестивалю є станція №1, що передбачає графіті-фестиваль «Алярм», повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

У межах графіті-фестивалю до Івано-Франківська з‘їхались вуличні художники з усієї України. Зокрема, на фестиваль запросили понад 25 художників з Ужгорода, Дрогобича, Львова, Луцька, Рівного, Тернополя, Києва, Одеси, Харкова та Івано-Франківська.

Творіннями учасників фестивалю прикрасили стіни пішохідного моста та підпірну стіну, що на території Локомотиворемонтного заводу.

Зауважимо, що графіті-художники працювали у різних техніках та стилях, а тому кожен з франківців та гостей міста може ознайомитись з різноманітними напрямками вуличного мистецтва.

Участь у фестивалі безкоштовна. Організатори покривають учасникам матеріали та витрати на проживання. Вуличні художники своєю чергою дарують місту цікаві малюнки.

Прийти та глянути на графіті-полотна можуть усі охочі.

Додамо, що цього разу Івано-Франківськ вдруге приймає учасників графіті-фестивалю «Алярм. Загалом графіті-фестиваль «Алярм» організовують з 2015 року в різних містах України.

Зазначимо, у програмі ЛРЗ-фестивалю, крім графіті-малюнків, є ще 11 локацій, на яких відбудуться різноманітні культурно-мистецькі заходи.

Також дивіться у відео  Голос ІФ

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.