У Івано-Франківську поліція перейшла на посилений варіант. Святкуйте відповідально! (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську поліція на свята перейшла на посилений варіант несення служби.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Зокрема на вихідні поліцейські, муніципальна варта, Національна гвардія та громадські формування з охорони громадського порядку будуть патрулювати населені пункти Івано-Франківської ОТГ, місця проведення масових заходів та відпочинку.

22 серпня в Івано-Франківську пройшов розвід та інструктаж сил правопорядку задіяних на футбольний матч на стадіоні «Рух» між командами ФК «Прикарпаття» та ФК «Волинь».

Після футбольного матчу правоохоронці продовжили охорону громадського порядку під час ЛРЗ-Фесту та патрулювання вулиць Івано-Франківська.

Користуючись нагодою старший інспектор відділу превенції Івано-Франківського РУП капітан поліції Степан Матеха звернувся до франківчан.

«Працівники Івано-Франківського районного управління поліції переведені на посилений варіант несення служби по охороні громадського порядку під час святкування 30 річниці Незалежності України!

Хотів би усіх мешканців та гостей міста привітати з 30-ю річницею Незалежності України! Будь –ласка дотримуйтесь законів та святкуйте відповідально!» – сказав Степан Матеха.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.