Новий альбом від TVORCHI та ді-джеї з-за кордону: на Прикарпатті стартував UNDERHILL Music Festival

Новини, Суспільство

Фестиваль, який має драйвові дні та шалені ночі, 21 та 22 серпня у селищі Підгір’я Івано-Франківської області – опенейр-фестиваль UNDERHILL Music Festival.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Мати зловживає алкоголем: у Франківському районі двох дітей влаштують у патронатну сім’ю

Під час пресконференції організатори, гурт TVORCHI та головний спонсор Blago developer розповіли про фестиваль.

Директорка фестивалю Світлана Попович говорить, що їхній фестиваль ще дуже молодий.

«Фестиваль досить молодий, тому що ми його змогли провести лише один раз, бо наступного року зіткнулися зі всім відомою проблемою. Коли цього року зрозуміли, що його можна організувати, то зробили все в дуже короткі темпи. Є хвилювання, але чекаємо крутих емоцій.

Два роки ми не сиділи просто так, а створили онлайн-фестиваль, де люди могли вдома насолоджуватися музикою», – ділиться Попович.

Співзасновник квиткового сервісу Gastroli.ua Ростислав Кулик каже, вони сподівалися, що ситуація з коронавірусом закінчиться скоро, але так не сталося.

«Ми не могли підвести людей, які придбали квитки. Додамо, що UNDERHILL найменш повертаємий фестиваль. Люди нам писали, що залишаються з нами та не повертають квитки. Ми не хотіли підводити команду, яка тут зібралася. Одна з найкращих команд в країні. Цей фестиваль відвідають понад 10 000 людей», – говорить Кулик.

Світлана Попович додає, що UNDERHILL – це фестиваль, де люди танцюють вдень та вночі.

«Денна сцена заповнена топовими артистами з України. А нічна – різними направленнями електронної музики. Ми зважали на побажання людей, не тільки у виборі артистів, але й в інфраструктурі. Нова паркувальна зона, зона для наметів та багато іншого», – додає вона.

Генеральний директор Blago developer Роман Коржак розповідає, що компанія сприяє розвитку молоді, яка творить сучасний світ.

«Місія компанії та UNDERHILL переплітаються, тому ми підтримуємо фестиваль. На території працюють дві зони, які створили Blago, а на дітей чекає солодкий сюрприз», – каже Коржак.

Саунд-продюсер гурту TVORCHI Андрій Гуцуляк очікує на неймовірну віддачу від публіки.

«Дякую, що нас запросили. Будемо запалювати публіку та чекаємо, що всі будуть танцювати. Наші колеги по сцені розповідали, що тут неймовірна публіка», – каже артист.

Вокаліст Джеффрі Кенні анонсував презентацію нового альбому саме на цьому фестивалі.

«Здивований, що привозять артистів не тільки з України, але з-за кордону. Сьогодні ми презентуємо новий трек, який вийде в новому альбомі 10 вересня. Тому гості фестивалю будуть перші, хто почують наш новий альбом. Ми очікуємо на хороші емоції та атмосферу», – ділиться Кенні.

На жаль, авіашоу скасували через обмеження державної служби країни, де локалізуються пілоти авіашоу The Flying Bulls, інформує «Галка».

«Служба заборонила їм відвідувати нашу країну через обмеження, пов’язані з COVID», – повідомили організатори.

Ростислав Кулик пояснив, що у команді пілотів вирішили, що хтось міг захворіти під час фестивалю.

«Ми зараз опрацьовуємо можливість провести авіашоу завтра. Домовляємося з військовими, у них є тренувальні програми, коли держава не може дати грошей на пальне, а ми готові надати гроші. Тому це питання ще вирішується», – каже він.

В перший день виступлять: NK, ВВ, Kalush, Tvorchi, Jerry Heil, Mountain Breez, Heyem&Groozin.

А на нічній сцені будуть запалювати: ATB, Tube & Berger, DJ Lutique, Monastetiq, Helen&Boys, Kolya Liner.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.