На Прикарпатті на хабарі затримали військового комісара (фото)

Кримінал, Новини

17 серпня затримано т.в.о. військового комісара одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Прикарпаття на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, а також перевищенні військовою службовою особою влади, вчинене в умовах особливого періоду.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Спеціалізовану прокуратуру у військовій і оборонній сфері Західного регіону.

За даними слідства, офіцер вимагав та отримав 1300 доларів США хабаря за сприяння громадянину в ухиленні від призову на строкову військову службу в Збройні Сили України.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення підполковнику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.