Стало відомо, хто судитиме виїзний матч франківських футболістів на Львівщині

Новини

Матч “Фенікс” – “Прикарпаття”, що відбудеться 18 серпня на львівському стадіоні “СКІФ” судитиме Віталій Маляр.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на МФК “Прикарпаття“.

Рішення ухвалив комітет арбітрів Української асоціації футболу.

Поєдинки Першої ліги 34-річний рефері з Хмельницького Віталій Маляр почав обслуговувати з 2017-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. Саме у сезоні 2016/17 цей арбітр вперше працював на матчі за участю івано-франківської команди.

У 34-му турі тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” у гостях здолав “Інгулець-2” (0:2).У сезоні 2020/21 Віталій Маляр відсудив ще дві виїзні гри за участю івано-франківців – з рівненським “Вересом” (0:3) і “ВПК-Агро” з Шевченківки (1:1).

А загалом хмельничанин отримував призначення на 7 поєдинків: шість матчів Першої ліги і один – Другої ліги. Минулого вікенду цей арбітр відсудив матч 4-го туру другоголігового чемпіонату “Лівий берег” – “Чайка” (4:0).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.