Помер лікар, який пропрацював 40 років у Обласній клінічній лікарні

Новини, Суспільство

Пішов з життя Любомир Михайлович Кравець, який віддано пропрацював в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні понад 40 років.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Народився 15 січня 1944 року в Івано-Франківську. Після закінчення медінституту працював лікарем-дерматологом, а з 1971 року і майже до останніх днів в обласній клінічній лікарні. 35 років був заступником головного лікаря з експертизи втрати непрацездатності, а 5 останніх – лікарем-статистиком, інформують на сторінці медзакладу.

«Був добрим порадником і помічником, колегою і другом, – говорить начальниця відділу кадрів Марія Кішка, яка працювала із Любомиром Кравцем пліч-о-пліч 44 роки. – Він завжди робив все по максимуму, щоби посприяти людині якнайкраще. А ще мав тонке почуття гумору, блискуче володів польською і в його розповідях часто можна було почути цікаві прислів’я та приказки».

Більшість завідувачів відділень працювали із Любомиром Кравцем як заступником напряму й у кожного з них найтепліші спогади.

«Скромний, чемний, безвідмовний. Любив людей, родину, країну, – кажуть лікарі про свого колегу. – Йшов назустріч кожному, хто потребував допомоги і саме таким ми його запам’ятаємо. З його відходом втрачаємо дуже багато…».

Про час і місце поховання повідомлять згодом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.