У Польщі в центрі міста семеро осіб закидали пляшками українця – ЗМІ

Кримінал, Новини, Суспільство

У польському місті Влоцлавек Куявсько-Поморського воєводства семеро осіб закидали пляшками чоловіка – як стверджує очевидиця події, ним був українець. 

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на польське видання Dzień Dobry Włocławek.

До редакції звернулася жінка, яка повідомила, що стала свідком небезпечної ситуації.

“Семеро хлопців кидали пляшки в українця. Вони поводилися скандально, вульгарно, так що ми боялися пройти повз них. Наша люба поліція зробила три обходи і пішла далі”, – розповіла очевидиця події.

Поліція підтвердила, що такий інцидент відбувся на площі Свободи 8 серпня. За інформацією правоохоронців, семеро осіб поводилися агресивно стосовно перехожих і переслідували людину. Поліція не уточнила національність цієї особи.

Поліція повідомила, що поліцейські намагалися знайти групу агресивних чоловіків, але без успіху.

“Біля точки громадського харчування поліцейські виявили кількох осіб, які вказали, в якому напрямку пішла агресивна група чоловіків. Поліцейські пішли в те місце, але людей там не виявили”, – зазначив Томаш Томашевський з головного управління поліції у Влоцлавку.

В поліції також зазначили, що ніхто з очевидців не проінформував правоохоронців про злочин.

Про стан потерпілого нічого не відомо.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.