Іванофранківська державна лабораторія робить 100%-во точні ПЛР-тести – засвідчено ВООЗ

Здоров'я, Новини, Суспільство

ПЛР-тести, що проводяться в Державній установі «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» є точними на 100%.

Це засвідчило дослідження Всесвітньої організації охорони здоров’я, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на БРІЗ.

Як повідомили у пресслужбі установи, цьогоріч ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» брав участь у програмі ВООЗ «Оцінка ефективності лабораторій щодо виявлення COVID-19 методом ПЛР».

За її результатами Бюро ВООЗ в Україні надіслало керівництву Держаної установи сертифікат про участь у програмі та засвідчило, що індивідуальні результати тестувань контрольованих зразків лабораторії ДУ «Івано- Франківський ОЦКПХ МОЗ» є 100% точними.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.