Поліцейські Івано-Франківщини втілили мрію хлопчика (відео+фото)

Новини, Суспільство

9-річний Петрик проживає з батьком та мамою в Яремче. Йому неабияк подобається робота поліцейського і в майбутньому він мріє працювати в поліції, мати напарника і охороняти спокій людей.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Дізнавшись про мрію Петрика більше довідатися про роботу поліції, ювенальні поліцейські, працівники з Яремчанського відділення поліції навідалися до його сім’ї, ближче познайомилися з хлопчиком і активно провели з ним увесь день.

До родини, яка не є надто заможною, правоохоронці приїхали не з порожніми руками.

Поліцейські, за підтримки керівництва обласної поліції та колег зібрали і привезли сім’ї одяг для дитини, продукти харчування, солодощі та фрукти.

Напередодні навчального року працівники поліції подбали про новий шкільний рюкзак для Петрика та все необхідне для навчання канцелярське приладдя. А особливе захоплення у дитини викликала іграшкова поліцейська машина на дистанційному керуванні та конструктор поліцейського гвинтокрила.

Разом з батьком Петрик відвідав відділення поліції, де передусім отримав кепку та футболку з поліцейською символікою, а відтак поспілкувався з яремчанськими поліцейськими та їх керівником, ознайомився зі справжнім службовим автомобілем поліції.

Попри те, що Петрусь – дуже сором’язлива дитина, він все ж дуже радів від такої уваги поліцейських, нових незабутніх вражень та приємних несподіваних подарунків.

Правоохоронці Івано-Франківщини прагнуть і докладають зусиль, щоб діти довіряли поліції і знали: якщо їм буде потрібна допомога — поліцейські обов’язково допоможуть і захистять!

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.