Правоохоронці викрили франківця на розповсюдженні наркотиків через Telegram-канал (фото)

Кримінал, Новини

21-річний франківець налагодив канал постачання та збуту наркотиків через інтернет. Правоохоронці задокументували протиправні дії підозрюваного і ліквідували Telegram-канал.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.
Злочинну схему викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Впродовж тривалого часу правоохоронці проводили комплекс заходів, збирали необхідну доказову базу і в результаті викрили зловмисника «на гарячому».

Слідчі з’ясували, що мешканець Івано-Франківська цьогоріч зайнявся незаконним збутом наркотичних речовин, йдеться про амфетамін і марихуану. Зловмисник вигадав собі псевдонім у Telegram-канал і шляхом розміщення «закладок» розповсюджував наркотики. Встановлено і джерело надходження наркотиків до фігуранта: замовляв їх через пошту зі столиці. Одне із таких відправлень оглянули правоохоронці, у якому виявили та вилучили поліетиленовий пакетик із вмістом порошкоподібної речовини схожої на амфетамін. Вилучену речовину направлено на проведення експертного дослідження.

Мешканцю Івано-Франківська інкримінують незаконне придбання, зберігання, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, які причетні до цього злочину.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.