Франківчанка Тетяна Кіт подякувала землякам за підтримку на Олімпійських Іграх

Новини, Суспільство

Вихованка калуської школи боротьби змагалася у ваговій категорії 57 кг. У першій зустрічі в 1/8 фіналу Тетяна Кіт здобула перемогу на туше над суперницею з Туніса.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

У 1/4 фіналу 26-річна калушанка зустрілася з діючою олімпійською чемпіонкою Хелен Луїс Маруліс (США). На жаль, здолати імениту суперницю не вдалося: зустріч закінчилася з рахунком 0:8 на користь американки.

Калуська борчиня подякувала всім уболівальникам за підтримку:

“Хочу подякувати, всім хто щиро вболівав за мене і підтримував, хто вірив і хотів, щоб я перемогла! На жаль, змагання закінчилися і я не привезла медаль! Але емоції, які я пережила і відчула, не забудуться ніколи! Життя продовжується і попереду багато яскравих моментів”, написала Тетяна Кіт.

Перший тренер Тетяни Кіт — заслужений тренер України, директор Калуської ДЮСШ “Сокіл” Микола Пукіш. Сьогодні борчиня тренується під керівництвом тренера збірної України Андрія Стадніка. Тетяна — бронзова призерка чемпіонату світу, дворазова срібна призерка чемпіонатів Європи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.