“Зеленський готує інформаційну бомбу” – політолог про справу Чауса

Новини, Політика, Суспільство

Команда президента Володимира Зеленськогочерез справу екссудді Миколи Чауса намагається отримати свідчення проти п’ятого президента Петра Порошенка.

Таку думку в Gazeta.ua висловив політолог Віктор Бобиренко, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Чауса витягли, щоб змусити його дати компромат на Порошенка. Влада підвищить тарифи восени. Це може з’їсти рейтинг Зеленського. Тому готують кілька інформаційних бомб. Щоб збити негатив, треба гучно боротися з олігархами. Чаус, як говорять, був ручним суддею п’ятого президента. Зараз із ним працюють спецслужби, щоб він це визнав”, – говорить Бобиренко.

Додає: “Йдеться не просто про змагання двох відомств – НАБУ та СБУ. Бюро робило свою роботу. Служба безпеки заважала. Останню контролює Зеленський. Хоче свідчень на Порошенка”.

Тепер маємо проблеми із союзниками, наголошує Бобиренко. “Порушили суверенність Молдови. Прийшли на територію іншої держави, щоб викрасти людину. Чим ми кращі за російських офіцерів Олександра Мишкіна і Анатолія Чепіги (отруїли колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля і його дочку у Великій Британії . – ГПУ)? Це додаткове питання Джо Байдена до Зеленського під час майбутньої зустрічі. Україна дійсно правова держава? Рупори Кремля рознесуть, що Україна – не є європейською. Будь-який подібний провал – в інтересах Москви. Там зроблять мильну бульбашку для пересічного жителя Заходу”, – говорить політолог.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.