Як у терористів “ДНР”, на Західній Україні працівники держпідприємства 6 років без зарплат (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Представники УДКТІагротранс вчергове відвідали місто Київ де проінформували депутатів від пропрезидеської фракції ПП «Слуга Народу» у Верховній Раді України, що незважаючи на доручення президента України Володимира Зеленського Уряд на чолі із його головою Денисом Шмигалем повністю його проігнорували і дали відписку, як голові державі так і ініціатору запиту народній депутатці України Оксані Савчук.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ростислав Гудзінський та Володимир Родчук повторно поінформували народну депутатку України від ПП «Слуга народу» Ірину Верещук про те, що випадкова людина від антиукраїнського олігарха Рената Ахметова на посаді голови Уряду Денис Шмигаль зумисно проігнорував доручення президента та відмовив 40 працівникам колективу УДКТІагротранс у поновлені їх конституційних прав на працю та отримання гідної зарплати.

також читати: Народна депутатка України Оксана Савчук привітала українців з Всесвітнім днем вишиванки (відео)

Нагадаємо, що в 2016 році голова тодішнього Уряду України Володимир Гройсман за попередньою змовою із представниками Судової адміністрації України, посадовців Івано-Франківського окружного адміністративного суду, представників кримінальних кіл Прикарпаття та за участю осіб із непідконтрольних Україні територій окупованих терористичною організацією «ДНР» захопили майновий комплекс державного підприємства. Людей за рішенням Уряду викинули на вулицю, залишили без зарплат, пенсій можливості звільнитися чи перевестися на іншу роботу. Злочинці зробили людей справжніми заручниками.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Якщо ви бажаєте жити у демократичній, Соборній державі де панують українці, а не злочинці олігархи, негайно підпишіться на канал Голос ІФ тим самим ви підтримаєте демократію та свободу слова в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.