В харчовій добавці з Туреччини виявили етиленоксид

Новини, Суспільство
Операторів ринку попереджають про негайне вилучення з продажу даної добавки.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Держпродслужбу в Івано-Франківській області.

В харчовій добавці, яка експортувалась з Туреччини (постачальник: Cargill Tarim Ve Gida Sanayi Ticaret AS, Atasehir/Istambul) до України (отримувач: MD Eurotrade Ltd., Schreiber and Rupp MEA, Rupp AG (Spilka Ukraine) виявили етиленоксид.

Оператори ринку повинні вилучити ці харчові продукти з обігу та у строк не більше двох робочих днів та  письмово проінформувати про виявлену невідповідність компетентний орган.

“Шановні споживачі! У разі виявлення даної харчової добавки в обігу, просимо негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь, відділів”, – йдеться у повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.