У Франківську два десятки людей вийшли на підтримку фінансової піраміди B2B

Новини, Суспільство

Днями в різних містах України пройшли мітинги на підтримку фінансової піраміди “B2B. Jewelry”.

Про це повідомили на офіційній сторінці компанії у соцмережі, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицькі Гроші.

Судячи з фото, подібна акція відбулася й на Прикарпатті, а саме в обласному центрі біля офісу компанії. Там зібралося близько двох десятків людей.

Окрім того, у коментарях під дописом люди всіляко намагаються підтримати компанію.

За б2б!!! Дайте працювати проекту, – пише Ксенія Лепина.
Підтримую В2В Jewelry! Ми разом! З Богом!!!, – пише Світлана Фізер.
B2B Jewelry – найчесніший та найперспективніший проект в Україні! Немає свавілля силових структур!, – переконаний Віктор Горбун.

Та варто зазначити, що можливість залишати коментарі під дописом обмежена. Їх можуть писати тільки певна кількість людей.

Нагадаємо, 27 серпня минулого року служба безпеки України блокувала протиправну діяльність організованого злочинного угруповання, учасники якої створили фінансову піраміду для заволодіння коштами українських громадян.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.