Калушанка Тетяна Кіт не потрапила до півфіналу Олімпіади в Токіо

Новини, Суспільство

Вихованка калуської школи боротьби не змогла здолати одну з найсильніших борчинь світу.

Про це передає щоденна онлайн-газета Голос ІФз посиланням на “Вікна”.

У першій зустрічі в 1/8 фіналу Тетяна Кіт здобула чисту перемогу на туше над суперницею з Туніса.

У 1/4 фіналу 26-річна калушанка зустрілася з діючою олімпійською чемпіонкою Хелен Луїс Маруліс (США). На жаль, здолати імениту суперницю не вдалося: зустріч закінчилася з рахунком 0:8 на користь американки.

Перший тренер Тетяни Кіт — заслужений тренер України, директор Калуської ДЮСШ “Сокіл” Микола Пукіш. Сьогодні борчиня тренується під керівництвом тренера збірної України Андрія Стадніка. Тетяна — бронзова призерка чемпіонату світу, дворазова срібна призерка чемпіонатів Європи.

Нагадаємо: 15 липня стало відомо, що в жіночій олімпійській збірній з вільної боротьби відбулася екстрена заміна. Через травму Аліни Грушиної у вазі 57 кг Україну в Токіо представила Тетяна Кіт.

Загалом чтверо спортсменів з Калуської громади впредставляють Україну на Олімпіаді в Токіо. Наталія Стребкова (Солтан) виступила в бігу на 3000 метрів з перешкодами. Очікуємо на виступ Ганни Шевчук (спортивна ходьба на 20 км) та Мар’яна Закальницького (спортивна ходьба на 50 кілометрів).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.