Прикарпатські рятувальники цілу ніч розчищали дороги від повалених дерев

Новини, Суспільство, Туризм

Негода наробила шкоди на Прикарпаттю. Допомога рятувальників знадобилася майже у всіх куточках області.

Станом на 22:00 прикарпатські рятувальники здійснили 4 виїзди для надання допомоги по розпиленню 4 дерев, котрі впали через ускладнення погодних умов, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, рятувальники 8-ї ДПРЧ о 21:27 вижджали у село Креховичі Брошнів-Осадської ТГ Калуського району для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

О 21:42 рятувальники ДПРП села Ямниця виїжджали для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги, де перекрило рух транспорту двома смугами руху, у селі Ямниця Івано-Франківського району.

Цього ж вечора рятувальники 9-ї ДПРЧ міста Яремче виїжджали у село Микуличин Яремчанської ТГ Надвірнянського району, де розилювали дерево, що впало на припаркований автомобіль.

А рятувальники ВГРЗ м. Калуш виїжджали для надання допомоги по розпиленню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

О 22:08 год. допомога надзвичайників знадобилася у Косові, де на вулиці Дружби впало дерево на проїжджу частину дороги.

О 22:29 год. у Поляниці рятувальники також розпилювали дерева, яке впало на проїжджу частину дороги.

Приблизно у цій ж годині дорогу від повалених дерев розщищали у Підлужжі Івано-Франківської громади, Павліцівці, Ямницької громади, Стецевій, Снятинської громади та Рогатині.

Загалом підрозділи управління ДСНС в області здійснили 10 виїздів для надання допомоги з ліквідації наслідків негоди, до яких було залучено 53 рятувальника та 10 одиниць техніки. Було прибрано 14 повалених вітром дерев. Постраждалих немає.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.