Пішов по гриби та не повернувся: на Прикарпатті шукають чоловіка

Новини, Суспільство

Розшукують жителя села Пациків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

1 серпня о 09:45 год. м. Долина, поступило повідомлення від працівників поліції про те, що до них звернулася громадянка (дочка), яка повідомила, що її батько 76-річний житель с. Пацикова, Вигодської ТГ, Калуського р-ну, 31.07.2021 в другій половині дня пішов у лісову місцевість вищенаведеного населеного пункту по гриби та до цього часу до місця проживання не повернувся.

Необхідна допомога рятувальників для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це ПІК повідомляє Управління цивільного захисту ОДА.

“О 11:00 год. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено ПРВ Вигода (5 чол. 1 тех.). О 13:50 год. з метою нарощення сил і засобів в районі пошуку залучено кінологічне відділення СПРЧ АРЗ СП (6 чол., 3 собаки, 1 тех.).Cтаном на 21:00 год. рятувальниками обстежено лісові масиви в межах населеного пункту, особу не знайдено, пошукові заходи призупинено”, – йдеться у повідомленні.

О 08:00 год. 02.08.2021 пошукові заходи будуть продовжені.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.