Забіг у вишиванках: Прикарпатців запрошують відсвяткувати 30-ту річницю незалежності України

Новини, Суспільство

Франківськ вперше приєднався до міст-учасників всеукраїнської бігової ініціативи “Забіг у Вишиванках” у 2019 році.

24 серпня в Івано-Франківську організовують “Забіг у вишиванках”, інформує Depo.Прикарпаття. Так прикарпатців запрошують відсвяткувати 30-ту річницю незалежності України. Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням  на сторінку події.

“Цей день об’єднує всіх – професійних спортсменів, бігунів-аматорів, дітей дошкільного та шкільного віку. Це патріотичне і сімейне спортивне свято вже встигло полюбитися мешканцям нашого міста! Запрошуємо разом з нами по спортивному відсвяткувати 30-ту річницю Незалежності України!” — йдеться у повідомленні.

Забіг розпочнеться о 10-й годині від Вічевого майдану. Жителі і гості міста можуть випробувати себе на дистанції 10 км, 2 км і на дитячій — 50 м/300 м. З дітьми до 6 років можуть бігти батьки.

Мета пробігу – популяризація здорового способу життя, розширення мережі бігунів-любителів, об’єднання різних спортивних спільнот Івано-Франківська та розширення дружніх зв’язків між ними.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.