За добу окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню

Новини
Протягом минулої доби, 30 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об’єднаних сил у Facebook, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Зокрема, біля Водяного, що на Приазов’ї, противник двічі застосовував гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. У напрямку населеного пункту Новоселівка Друга російські найманці обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.
Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування.
Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.
Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
Станом на 7 годину ранку, 31 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксували.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими військовослужбовцями.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.