У Коломиї прощаються з пілотом Ігорем Табанюком (фото)

Новини

 31 липня Коломия прощається з професійним льотчиком, інструктором та співвласником аеродрому малої авіації у Ігорем Табанюком.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Він загинув під час автокатастрофи 28 липня – тоді  легкомоторний спортивний літак Advantic WT10 впав на приватний житловий будинок у селі Шепарівці. Разом з пілотом загинули троє іноземців, які перебували в літаку.

У катастрофі літака на Прикарпатті загинули Ігор Табанюк та іноземці

Ігор Табанюк – професійний льотчик, голова громадської організації “Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації”, яка займається розвитком коломийського летовища малої авіації.

40 років тому Табанюк здійснив свій перший політ.

У 2013 році у авіакатастрофі загинув молодший син Ігоря Табанюка – полетів замість батька на перевірку літака. У інтерв’ю ЗМІ Ігор Табанюк тоді говорив: “Син забрав мою смерть”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.