На батьківщині Степана Бандери встановлять 50-ти метровий флагшток

Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство

Оновлений монументальний знак і 50-ти метровий флагшток встановлять до ювілею незалежності України у Старому Угринові.

До 30-ї річниці незалежності України реалізується проєкт «Нове будівництво монументального знаку на території Історико-меморіального музею ім. Степана Бандери за адресою: с.Старий Угринів, вул. С.Бандери Калуського району Івано-Франківської області з влаштуванням флагштоку».

Про це повідомили в Івано-Франківській ОДА, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Зазначимо, що рішенням обласної ради виділено один мільйон гривень. Для завершення цього проєкту залучено кошти субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій”,- йдеться в дописі.

До слова, Історико-меморіальний музей Степана Бандери (філія Музею визвольної боротьби імені Степана Бандери) входить до 23-х об’єктів, які мають реконструювати в державі до 30-ї річниці незалежності України.

Ступінь готовності будівництва монументального знаку на території музею у Старому Угринові становить 90 відсотків. Одним із завдань на найближчий час є ремонт комунальних доріг при під’їзді до музею.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.