У Франківську встановили камери, які “ловитимуть” водіїв-порушників (фото)

Новини, Суспільство

Встановлено перші комплекси автоматичної фото та відеофіксації правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на вулицях міста Івано-Франківська.

Про це повідомляє начальник Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою  Mykhailo Smusha,пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

А це означає, що уже сьогодні за перевищення швидкості чи інші порушення Ви можете бути притягнені до адміністративної відповідальності!
Місця встановлення цих комплексів не розголошуємо, просто дотримуйтесь правил дорожнього руху завжди!

Нагадаємо, що дані комплекси призначені для автоматичної фото та відеофіксації проїзду транспортних засобів в зоні контролю, розпізнавання номерних знаків, порівняння розпізнаних номерів зі списками номерних знаків, які знаходяться в розшуку, фіксації подій із ознаками порушень правил дорожнього руху щодо перевищення встановлених обмежень швидкості руху.

На зображенні може бути: дорога

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та дерево

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.