У Франківську відбулася ХІІ обласна Спартакіада серед людей з інвалідністю (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство
Вони змагалися у шести рекреаційних видах спорту.

В Івано-Франківську відбулася ХІІ обласна Спартакіада серед людей з інвалідністю. Змагалися у таких видах спорту, це  – кеглі, бочче, кульова стрільба, дартс, баскетбол та городковий спорт, йдеться у сюжеті телеканалу Вежа, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Задля участі в обласній Спартакіаді попередньо відбувся районний відбір команд. Цьогоріч до обласного центру з`їхалися пів сотні учасників. Анна Остапів – постійно змагається в Спартакіаді. Посідала призові місця в кеглях та бочче. Обрала ці види спорту, адже їй і цікаво і фізично не складно. Такими змаганнями організатори мають намір нагадати – спорт для всіх.

Між тим, розповідає член асоціації Михайло Яремчук, Спартакіаду організовували власноруч, без стороннього фінансування. Лідери змагань сформують команду, яка представлятиме Прикарпаття на Всеукраїнській спартакіаді в Одесі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.