На Коломийщині люди заблокували дорогу через аварію, де постраждала дитина

Новини, Суспільство

У селі Лісний Хлібичин легковик здійснив наїзд на дитину, яка рухалася пішохідним переходом. Потерпілу госпіталізували до лікарні. Місцеві перекрили дорогу з вимогою встановити світлофор.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ зь посиланням на пресслужбу прикарпатської поліції, аварія трапилась 30 липня близько 13:10.

Правоохоронці попередньо встановили, що 35-річна мешканка Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Skoda» та рухаючись автодорогою Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці», не вибрала безпечної швидкості руху і допустила наїзд дитину, яка переходила дорогу пішохідним переходом.

У результаті аварії 12-річну потерпілу доправлено до лікарні.

У водійки відібрано кров для перевірки на стан сп’яніння.

За фактом аварії відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Після наїзду на дитину, місцеві мешканці частково перекрили дорогу державного значення Н-10, вимагаючи встановити світлофор. Люди кажуть, тут неодноразово вже траплялися аварії.

На місці перекриття працюють працівники поліції Коломийщини та патрульної поліції, які забезпечують публічний порядок та безпеку дорожнього руху.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.