На Прикарпатті через суд повертають держпідприємству приміщення вартістю 6,1 млн грн

Кримінал, Новини

Прокуратура на Івано-Франківщині через суд повертає ДП «Болехівському лісовому господарству» приміщення вартістю 6,1 млн грн.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі за позовом Калуської окружної прокуратури в інтересах ДП «Болехівське лісове господарство» до фізичної особи-підприємця про зобов’язання повернути приміщення вартістю 6,1 млн грн.
Встановлено, що у 2017 році державне підприємство передало в оренду суб’єкту господарювання державне майно на території природно-заповідного фонду.
Після завершення строку дії договору відповідач приміщення не повернув та продовжує його надалі використовувати, що унеможливлює використання майна за цільовим призначенням та негативно впливає на стан фінансування видатків.
Реагуючи на виявлені порушення, прокуратура звернулася до суду. Наразі розгляд справи триває.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.