У Франківську вчаться поліцейські – на вулицях затори, містяни обурені (фото)

Новини, Суспільство

У Франківську проходить навчальна поліцейська спецоперація – правоохоронці розшукують групу розбійників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

За легендою, яку відпрацьовують правоохоронці, невідомі на вулиці Галицькій поранили чоловіка і відібрали у нього сумку із грішми і втекли. Для їх розшуку і затримання задіяно представників всіх служб.

У рамках навчань поліцейські відпрацьовують алгоритм дій спецоперацій.

Навчання проводять представники Національної поліції України в умовах, максимально наближених до реальних. Проводиться огляд місця події, триває розшук зловмисників. Розгорнуто роботу ситуаційного центру Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. У навчаннях беруть участь усі поліцейські підрозділи.

У Франківську вчаться поліцейські - на вулицях затори, містяни обурені 1

Франківців просили з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та відслідковувати повідомлення про перебіг навчань і пов’язані із ними обмеження на інформаційних ресурсах поліції Івано-Франківської області.

Але умовна спецоперація спричинила в місті транспортний колапс, відтак викликала хвилю невдоволення у мережах.

Франківці обурені, що в годину пік поліція в навчальних цілях затримує рух автомобілів – через це на вулицях утворилися багатокілометрові затори. Стоять Галицька, Тисменицька, Незалежності і весь центр.

У Франківську вчаться поліцейські - на вулицях затори, містяни обурені 2

“Якщо Вас запитають, чому погано живемо, то можете сміливо показати фото трьох диво-силовиків в світловідбивальних жилетках (до того ж одного в касці) перед безкінечним транспортним потоком.
У цьому фото вся екзистенція теперішнього Франківська. Вбогість повсюди,а найстрашніше – вбогість у головах людей, які мають трохи влади у нашому місті. «Операція перехоплення» небезпечного злочинця (навчання) у години, коли люди повертаються з роботи. Результат – пів міста паралізовано”, – виступив у Фейсбук Василь Кедик.

“Рух на Пасічну паралізовано…. Хтось скаже чому або якій інстанції дякувати? Навчання у час-пік? ДТП, не дай Бог???…. Ні, є легенда про вкрадену сумку з грошима. Як наслідок, вже годину їду по Василіянок… А сумки нема”, – ділиться Ігор Дебенко.

“Повний ідіотський мотив міліції у час пік проводити навчання! Я якраз перед мостом на Пасічну. Поламалася автівка. Бачу, що хлопчина і дівчина більше телефони споглядають. Правда, один у військовій формі з автоматом… Дівчисько жезлом вже півтори години помахує. Якась комедія”, – додає Богдан Кучер.

“Все, що треба знати про розумові здібності деяких керівників нашої поліції, то це лише сам факт проведення навчальної “спецоперації” з перекриттям доріг у робочий день в годину-пік. Доплюсуйте сюди спеку. Основна “легенда” навчань територіально прив’язана начебто до Пасічної. До Пасічної, Карл!!! Найменш завантажений же район міста, нє??? Міст, Надрічна, Набережна, Галицька, Василіянок, Довга і прилеглі вулиці, які й без того у такий час проблемно проїзні, стали намертво. В прямому і переносному сенсах, бо автомобілі “швидкої” теж стоять в корках. Так само, як “Богдани” без кондиціонерів у яких можна здохнути від задухи. Я розумію, що “а якщо реальна ситуація” і все таке, але ж… П.С. А потім ще дивуються, чому довіра до поліції низька і її ніхто не любить… Тю, крв…”, – дає волю емоціям радник міського голови Мирон Дмитрик.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.