Виконком Івано-Франківська має сплатити прикарпатцю 110 тисяч гривень

Новини, Суспільство

Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов  прикарпатця до Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради в особі міського голови.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням н пресслужбі суду.

Суд прийняв рішення стягнути 110 700 грн на користь позивача, як середній заробіток за час затримки майже на 15 місяців у поновленні його на роботі за судовим рішенням.

«Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради не виконав постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 4 жовтня 2017 та не поновив позивача на посаді. Невиконання судових рішень тягне за собою відповідальність, встановлену законом, в тому числі матеріальну відповідальність перед незаконно звільненим працівником», – йдеться у висновках судового рішення.

Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.