На Прикарпатті відбудеться чемпіонат з гірського мотокросу

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні, 25 липня, в урочищі Дремблюжка села Білі Ослави, що на Прикарпатті, пройде Чемпіонат України з ендуро (гірський мотокрос).

Про це у мережі написав радник міського голови Івано-Франківська Назарій Кішак,пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Вперше в цій місцевості траса проходила в 2011 році, тоді це була спецділянка, а старт відбувався з Микуличина. У 2012-2013 роках вже все дійство відбувалося в Білих Ославах.

Ендуро – це вид змагань, максимально наближений до природних умов їзди на мотоциклі. Перегони ендуро, їх ще називають „багатоденні перегони”, проходять у природній місцевості. Основна риса учасника – витривалість в подоланні складнощів траси.

Траса для перегонів ендуро – це замкнуте коло складною місцевістю з використанням доріг загального користування.

Після перегонів о 19:00 розпочнеться Відкритий чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв UF MMA за підтримки голови Делятинської ТГ Богдана Климюка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.