Геній піару. Добірка курйозів та заяв Руслана Марцінківа

Новини

У жовтні 2020 року міським головою Івано-Франківська вдруге став Руслан Марцінків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Фіртку“.

Очільник міста може похизуватись не тільки тим, що входить до трійки найбільш рейтингових міських голів країни, а й тим, що сформував у міській раді монобільшість “Свободи”.

Крім того, мер пообіцяв зробити чимало корисних речей для розвитку Івано-Франківська. Зокрема, з вуст мера часто лунають обіцянки розвитку інфраструктури та бізнесу, ремонту доріг, транспортної розв’язки завдяки будівництву моста на Пасічній, залучення інвестицій.

На цьому перелік не закінчується. Обіцянок, справді, було чимало. Проте, сьогодні мова не про обіцянки мера та їхнє виконання.

Ще одна цікава здібність Руслана Марцінківа – викликати своїми заявами неабиякий ажіотаж у франківців.

Часом ці заяви були популістськими, іноді – не зовсім зрозумілими, нерідко – курйозними. Тому Фіртка вирішила зібрати добірку таких заяв.

10 тисяч премії за спійманих вандалів, які розмальовують фасади недоречними графіті.

Нагадаємо, наприкінці червня Марцінків оголосив “полювання” на графітників. Очільник міста запропонував давати 10 тисяч премії тим, хто спіймає вандалів.

“Найгірше у графіті, які “прикрашають” паркани та фасади в місті навіть не те, що це хуліганство. А те, що кожен другий випадок – це реклама наркотиків. Хто зловить графітчика – даємо 10 000 гривень премії. Треба зловити хоча б одного й показово покарати. А потім дивуємося, чого водій під кайфом збиває дитину. Тому треба ловити, фотографувати та карати”, – обурився міський голова.

Франківці відразу відреагували на таку новину у місцевих спільнотах. Одні підтримували думку Марцінківа, інші – не поділяли її та ділились своїм баченням розв’язання проблеми. Здебільшого  – у глузливій формі.

Згодом міський голова додав, що мав на увазі тільки тих, хто розмальовує фасади рекламою наркотиків.

Авто на велодоріжці та спека: жарти від мера.

Нещодавно в одній з франківських спільнот з’явився допис, який викликав неабияке обурення у місцевих мешканців. Зокрема, франківець опублікував фото, на якому на велодоріжку, що на місцевому озері, заїхала автівка.

На противагу – міський голова вирішив віджартуватись.

Цей допис викликав спантеличення, тому франківці теж відреагували на нього.

«Ботоферма», яка атакує владу Івано-Франківська та місто.

Нагадаємо, 24 червня, міський голова Івано-Франківська повідомив про те, що у Facebook існує «ботоферма», яка працює для того, щоб «очорнювати» події у місті та його діяльність.

За словами Руслана Марцінківа, він сприймає конструктивну критику та зауваження. Проте, у цьому випадку йдеться про свідомо «чорні» коментарі від людей, які не живуть в Івано-Франківську.

Франківці одразу почали цікавитись, чи справді мер вважає свою роботу настільки досконалою. Немало почали писати свої думки та оцінки про роботу міського голови.

Платна парковка на з’єднаних бульварах в Івано-Франківську.

Нагадаємо, 18 червня, відкрили з’єднані Північний і Південний бульвари в Івано-Франківську.

І ось декілька днів навколо теми з’єднаних бульварів знову розгорівся скандал. Як з’ясували, там запрацювала платна стоянка без дозволів. Франківці відразу відреагували на цю інформацію.

Людей обурив цей факт, а міська влада, як виявилось, звідки там опинився знак “Платна парковка”.

Франківці були не менш активними в обговоренні цієї теми.

Додамо, що об’єднати бульвари Руслан Марцінків обіцяв майже чотири роки тому.

На кожному вільному клаптику – сквер.

Нагадаємо, 8 липня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що в кожному мікрорайоні та кварталі потрібен невеликий сквер для відпочинку.

Крім того, за його словами, на Вовчинецьких горах планують облаштувати парк.

“До Дня Незалежності відкриємо новий скверик на Мазепи. Взагалі зараз дав доручення вивчити всі невеликі клаптики землі та робити там скверики. Можна поставити кілька лавочок, провести благоустрій, посадити кілька дерев і вже є сквер. Таких зон має бути багато”, – зазначив мер.

Франківці активно обговорювали цю тему у Facebook. Дехто підтримує мера, дехто називає таку заяву популізмом та цинізмом, наголошуючи, що влада роками закривала очі на забудови.

Зауважимо, що на озеленення Івано-Франківська таки планують витратити три мільйони гривень.

Інтим на ратуші: пропозиція збирати по 100 тисяч.

Нагадаємо, в Івано-Франківську перехожі зафільмували, як пара вступила в інтимну близькість на оглядовому майданчику ратуші.

Відео привернуло увагу й міського голови Руслана Марцінківа, який запропонував організувати послугу на платній основі.

Після цього на сайті міської ради зареєстрували петицію, в якій вимагали, після здійсненого статевого акту освятити громадське місце.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.