МКІП оголосило кастинг на фестиваль Малюй.ua

Новини, Суспільство

Міністерство культури та інформаційної політики оголошує кастинг на міжнародний художній фестиваль Малюй.ua.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП у Телеграмі, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“ІІІ Міжнародний художній фестиваль Малюй.ua. Взяти участь можуть юні художники з України віком від 5 до 25 років включно”, – йдеться у повідомленні.

Вимоги до робіт: роботи повинні бути оригінальними, а не копіями відомих зображень; максимальний розмір – А2; можна представити роботу на будь-яку тему; можна використовувати будь-які матеріали: олію, акварель, олівці, пастель, гуаш, рапідограф тощо; робота може бути представлена на папері, полотні, картоні, тканині, дереві; приймаються малюнки, картини, колажі, витинанки, комп’ютерна графіка, вишивка (за авторським малюнком).

Для участі у фестивалі необхідно надіслати на email adrumukraine@gmail.com: заповнену форму заявки; фото не більше трьох робіт; портретне фото учасника.

Після проходження кастингу має прийти повідомлення на e-mail про проходження до другого туру.

Дедлайн – 25 жовтня 2021 року.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.