У Коломиї обговорили збереження лісового господарства (відео)

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Відбулася 7 сесія Коломийської районної ради. Символічно, що на порядок денний винесли 7 питань. Також було ряд депутатських запитів та звернень до органів центральної влади.

Цю сесію вперше із часу обрання вів голова Коломийської районної ради Іван Угрин. До цього часу він був на лікарняному, Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “ТРК РАІ”.

Засідання сесії розпочалт із звернень. Перше стосувалося збереження Коломийського лісового господарства. Його територія понад 7 тисяч гектарів. До того ж, підприємство не збиткове, і вже цього року сплатило в державний бюджет понад 5 мільйонів гривень.

“Коломийський держлісгосп – це є нащадок попередників. На нашому терені було створено лісове господарство ще за часів Австро-Угорщини. Воно називалося “Дирекція лісів Коломийщини”. Пізніше в 30-х роках, за Польщі, це було “Надлісництво Коломийщини”, – відзначив Володимир Рошнівський, головний лісничий ДП “Коломийське лісове гсоподарство”.

Детальніше – у відеосюжеті.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.