Російські окупанти розповіли, як хочуть покарати організаторів “водної блокади” Криму

Новини, Політика

Один з керівників так званого “парламенту” Криму Єфім Фікс вважає, що організатори “блокади” окупованого Росією півострова будуть притягнуті до кримінальної відповідальності – підготовка необхідних документів для подачі позову до російського суду вже майже завершена.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українську правду.

“Робоча група з оцінки збитків”, організована окупаційною владою Криму, зібрала інформацію про 12 громадян України, яких називає організаторами або тими, хто виправдовує “блокаду” Криму. Йдеться про водні, енергетичні, продовольчі та транспортні обмеженнях півострова.

Цю інформацію “група” передала до правоохоронних органів Росії.

Попередньо, окупанти оцінили свої збитки в 1,47 трильйона рублів.

“Слідчі органи працюють по притягненню до кримінальної відповідальності організаторів блокади. Наша робоча група вже завершує підготовку всіх необхідних документів для подачі позову до судових органів про визнання та стягнення збитків, завданих півострову водною блокадою.

Щойно ми цю суму підтвердимо усіма необхідними документами, позов буде переданий до суду” – каже Фікс.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.