На Косівщині пройдуть змагання з трекових гонок

Новини, Суспільство

У Косівській райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету по проведенню на Косівщині V етапу Чемпіонату України з трекових гонок та Чемпіонату України з кантрі-кросу.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

Змагання проводитимуться 31 липня та 7-8 серпня у селі Вербовець Косівської міської ради.

На нараді під головуванням голови райдержадміністрації Петра Іванишина обговорили хід підготовки до проведення Всеукраїнських змагань.

У роботі засідання організаційного комітету взяли участь представники Косівської районної та міської рад, відділу поліції Головного управління поліції в Івано-Франківській області, філії «Карпатська» АТ «Прикарпаттяобленерго», Косівської федерації мотоспорту, Косівського районного відділу Головного управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.