Загін прикарпатських поліцейських приїхав додому із зони ООС (фото)

Новини, Суспільство

15 липня після тривалого відрядження із зони Операції об’єднаних сил додому повернулися поліціянти Івано-Франківщини. Два місяці вони забезпечували правопорядок на сході держави.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зустрічали бійців начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, рідні, колеги та друзі.

У зоні проведення ООС прикарпатські поліціянти допомагали місцевим колегам забезпечувати правопорядок, боротися зі злочинністю та виконували інші завдання, поставлені керівництвом.

«Дякую вам за службу. Ви вкотре довели свою професійність та в повному обсязі з гідністю виконали поставлені завдання на території Донеччини», – звернувся до поліціянтів начальник обласної поліції Сергій Безпалько.

Керівництво надало поліціянтам короткострокові відпустки для відпочинку, після яких вони повернуться до несення служби.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.