У Брошнів-Осадській ТГ облаштують старі та створять нові паркові зони, побудують скейт-парк (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Селищний голова Брошнів-Осади Тарас Манорик на сесії ради 15 липня розкрив плани упорядкування паркової зони у кінці населеного пункту.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«У парку буде відновлена огорожа від центральної дороги і від вулиці Симона Петлюри, будуть вирубані хащі ті, які заступають парк від вулиці і гарно покошена трава. У парку буде поставлено 5- 6 елементів дитячого майданчика та встановлено декілька лавочок на більше ми коштів не маємо. Діти, які перебувають на вулиці Петлюри, а дітей там багато ви знаєте, я думаю, що вони перемістяться плавно у парк. Надіюся мене підтримають люди, підтримаєте і ви (депутати)» – зазначив Тарас Манорик.

Також у планах упорядкування парку, який знаходиться у смт. Брошнів біля буднику культури. Парк буде упорядковано, будуть встановлені лавочки у подальшому буде облаштовано скейт -парк за рахунок грантових програм.

«Відновимо альпін – парк, який був встановлений три роки тому, його треба підремонтувати, підмалювати, десь поміняти дощичку, підтягнути шнури, одним словом це теж треба зробити» – відмітив селищний голова.

Тарас Манорик поділився планами облаштувати сучасними парковими зонами  усі населені пункти, які входять до Брошнів – Осадської об’єднаної територіальної громади.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.