Активісти прибрали прибережну зону Дністра у “купальному районі ” Нижнева (фото)

Новини, Суспільство

Активісти змогли активізуватись та прибрати прибережну зону Дністра у “купальному районі ” Нижнева.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Дмитра Романишина.

Контейнер на пластик пошкодили , проривають сітку, хоча він порожній більш ніж на половину, відремонтували, мабуть собаки погризли. Проблематика полягає в тому , що частина сміття не попадає в смітники, інша не попадає по призначенню, все потрібно пересортовувати.

“Велике прохання попадати в “дирки” контейнерів і сміття кидати за призначенням, розумію, що частину людей не перевчиш, але надія на підростаюче покоління яке не має зростати в такому хаосі буття, цінностей, орієнтацій та … сміття. Якщо буде пластик у пластику, а скло у склі тоді підприємець це забирає і не потрібно залучати спец техніку як сьогодні. Вдячний нашим спортсменам із СПЦ “Каменяр” за працю , голові Тлумацької громади Ігорю Андрійовичу Петруку за транспорт, приватному підприємцю Віталію за тещо приїхав та допомагав сортувати та сплатив нам 300 гривень(220 грн. з річки, 80 грн з контейнера в центрі села, який також чистимо) за втор сировину яка піде на придбання нового рукомийника в спортивний зал “Каменяра”, що запрацює у другій половині серпня. Виникло питання щодо органіки і копання ямки. Люди, а якщо туди хтось впаде, ну і процеси гниття, а тут люди відпочивають, мухи. Оскільки неподалік нами побудований клозет для нужд і туди можна і органіку, там і так вся флора і фауна, в кінці липня залиємо спеціальним розчином..Пам’ятаймо, що недбало кинута бутилка , пакет потім помножує це все у прогресії, є такий соціальний закон про “розбите вікно”, а місяць сидіти знову у смітті і відпочивати біля нього ніхто з нормальних людей не хоче, тому кожен за собою і все буде добре, гарного всім відпочинку на нашому чудовому Дністрі!!!”, – йдеться в дописі.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.